GRATIS Taxcertificaten Sessie

GRATIS Taxcertificaten Sessie

with Senne Trenson
schedule1 Hours 0 Minutes
place OMNIGO Meet

Beste vrijheidszoeker

In een rumoerige wereld is het soms moeilijk om de focus op onze innerlijke vrijheid te behouden. De wereld wilt ons laten geloven dat individuele vrijheid het onderspit moet delven voor de belangen van overheden en andere machthebbers.

Jij hebt zonet de module "kennismaking met taxcertificaten" voltooid (of de 30 dagen periode is verstreken). Zo toon je aan dat je ook veel belang hecht aan jouw (toekomst in) vrijheid én dat je klaar bent om de controle hierover in eigen handen te nemen.

Daarom nodig ik je graag uit om een online taxcertificaten sessie (t.w.v. € 67,-) te plannen met mij persoonlijk. Dit is een (tijdelijk) aanbod voor nieuwe leden!

Tijdens deze online sessie van 45 à 60 minuten onderzoeken we samen welke vervolgstappen voor jou het beste zijn en beantwoord ik vragen die je nog zou hebben. Dit is een coachend gesprek waarin we een persoonlijk plan van aanpak uitwerken, vertrekkende van jouw conclusies na het voltooien van de eerste module van ons TaxcertificatenPro Traject.

Jouw vrijheid is mijn missie. Je zal mijn passie, expertise en authenticiteit voelen tijdens het gesprek.

Ik raad je ten sterkste aan om meteen een taxcertificaten sessie in te plannen. Het is online, dus hoef je zelfs je huis niet te verlaten. Bovendien zal ik je enkele zeer aantrekkelijke voorstellen doen om toegang te krijgen tot het volledige TaxcertificatenPro Traject (als je dit wenst).

Select date & time
Available Time